Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Totes les preguntes i respostes sobre la nostra botiga online

Què és la botiga online? Què puc comprar?

A la nostra botiga online pots comprar els nostres autèntics embotits de muntanya. Pots trobar les diferents varietats d’embotits a la nostra galeria de producte.

Com és el procés de compra online?

Per fer una compra a la nostra Botiga Obach has de seleccionar els productes que t’interessin i afegir-los a la cistella de la compra. Un cop seleccionats els articles que busques, pots continuar el procés de compra visualitzant la teva cistella, on hi trobaràs el resum de la teva compra. Un cop hagis verificat els productes de la cistella, podràs iniciar el procés de comanda i pagament a través del botó “Vés a caixa”.

M’he de registrar a la botiga online? Com puc fer-ho?

Sí, per realitzar qualsevol compra a través de la nostra Botiga Obach t’has de registrar com a usuari. Després de seleccionar els productes i verificar-los a la cistella de la compra, podràs registrar les teves dades a l’apartat “El meu compte”. 

És segur comprar a la botiga online? Les meves dades estan protegides?

Totes les transaccions realitzades a www.embotitsobach.com són 100% segures. Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur. Tota la informació que ens transmets viatja xifrada a través de la xarxa, gràcies al servei basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Socked Layer). Tanmateix, les dades de la teva targeta de crèdit no queden registrades a cap base de dades sinó que van directament al TPV (Terminal Punt de Venda) del banc operador.

Si oblido la meva contrasenya, com puc recuperar-la?

Fent clic al botó “Heu perdut la vostra contrasenya?”, que podràs trobar a l’apartat “El meu compte”. Rebràs un correu electrònic de recordatori de la teva contrasenya.

Com puc fer una comanda?

Per fer una comanda hauràs de seguir els següents passos:

Escollir els productes

  • A la fitxa de cada producte de la nostra galeria hi ha un botó “Afegeix a la cistella”. Només cal fer un clic al botó i la referència s’afegirà a la cistella de la compra.
  • La cistella de la compra anirà acumulant els articles que es vulguin comprar. Des del mateix cistell es poden modificar els productes i les unitats.
  • Per iniciar el procés de compra només cal clicar el botó “Vés a caixa” que trobaràs al final de la cistella.

Registrar-se

Per mitjà de les teves dades de registre a l’apartat “El meu compte” o bé registrant-hi.

Emplenar el formulari de compra i finalitzar la compra

Un cop registrat, només cal emplenar els formularis d’adreça de lliurament i acceptar les condicions de compra.

Pagar mitjançant les formes disponibles

El pagament de qualsevol compra pot efectuar-se mitjançant targeta de crèdit/dèbit (Visa, Mastercard, Visa Electron i/o similars), mitjançant transferència bancària al nostre compte corrent i mitjançant el sistema PayPal (que també permet el pagament amb targetes de crèdit incloent-hi American Express).

Quant trigarà a arribar la meva comanda?

Els productes seran lliurats en un termini d’entre 24 i 48 hores a partir del dia següent de la comanda i segons la zona. Els caps de setmana i els festius no es tindran en compte com a operatius.

Puc canviar o retornar la meva comanda?

En cas que es presenti algun inconvenient amb els nostres productes, has d’enviar un correu electrònic a comandesbotiga@embotitsobach.com, amb les dades de la comanda, la teva identificació, els motius de la devolució i una foto del producte tal i com va arribar, en el cas d’estar defectuós. Contestarem el correu en el termini més breu possible per solucionar l’inconvenient. Per a més informació sobre el procediment, consulta les Condicions Generals de Contractació a l’apartat “Devolució”.

Quines són les despeses d’enviament de les comandes a través de www.embotitsobach.com?

Els articles s’envien per missatger i el cost és el següent:

Espanya (excepte Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta i Melilla): 6,50€, gratis a partir de 80€
Illes Balears: 18,95€, gratis a partir de 120€
Portugal: 18,95€, gratis a partir de 120€

Botiga Obach no permet, de moment, enviaments a les Illes Canàries, Ceuta i Melilla, Andorra, EU i la resta del món.

Com puc saber si la meva comanda s’ha efectuat correctament?

Un cop finalitzat el procés de compra rebràs un correu electrònic indicant el número de la comanda així com tots els seus detalls.

No puc acabar el procés de compra, què faig?

Si la teva comanda no s’ha pogut realitzar per algun motiu, t’enviarem un correu electrònic indicant-te que la comanda no s’ha efectuat correctament. Si no trobes el missatge a la safata d’entrada del teu correu electrònic, revisa també la carpeta spam. En cas de no rebre aquesta notificació o si tens algun altre dubte, pots contactar amb nosaltres a través de comandesbotiga@embotitsobach.com.

Què passa si no sóc a casa en el moment del lliurament?

Si el missatger no troba el client al seu domicili, deixarà un avís al telèfon de contacte per concretar dia i hora del lliurament.

Es fan lliuraments a la península i arxipèlags?

Només subministrem comandes a domicilis de lliurament que es trobin a la península i Balears. Embotits Obach no permet, de moment, enviaments a Andorra, Canàries, Ceuta i Melilla, EU i la resta del món.

Quins sistemes de pagament puc utilitzar?

El pagament de qualsevol compra pot efectuar-se mitjançant targeta de crèdit/dèbit (Visa, Mastercard, Visa Electron i/o similars), mitjançant transferència bancària al nostre compte corrent i a través del sistema PayPal (que permet també el pagament amb targetes de crèdit incloent-hi American Express).

La targeta amb la que es realitzi el pagament haurà de tenir com a entitat financera emissora un banc o caixa d’estalvis amb domicili social en qualsevol dels estats membres de la Unió Europea, així com de l’Europa continental.

Què inclou el preu que apareix al web?

Els preus indicats a la botiga tenen l’IVA inclòs.

Rebré una factura de la compra?

Al correu on informem que la teva comanda s’ha enviat, trobaràs adjunta la factura corresponent. 

Vull facturar amb un número CIF. És possible?

Sí, a l’apartat de facturació podràs indicar el CIF/NIF, així com també la resta de dades de la factura (nom del particular/empresa i adreça).